Detachering

Indien u extra versterking zoekt voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Dan heeft Aavas de beschikking over programmaleiders, projectmanagers en administratief projectmedewerkers die u op detacheringsbasis kunnen ondersteunen bij de uitvoering van subsidietrajecten.

Ook iets voor u?

Bij tijdelijke ondercapaciteit of te weinig kennis van een groot en complex subsidieprogramma kan het nodig zijn een externe medewerker in te huren die ondersteuning kan bieden bij het coördineren, uitvoeren en verantwoorden van het project. Onze programmaleiders en projectmanagers hebben brede ervaring op het gebied van beleid- en subsidieprogramma’s en werken al voor diverse overheidsorganisaties. Soms voor een bepaalde periode, of een vaste dag in de week. Alles is bij ons mogelijk en bespreekbaar, zolang er een raakvlak met subsidies is.

 De voordelen van detachering via Aavas

We hebben verschillende typen consultants die werkzaam zijn bij gemeenten en grote onderwijsorganisaties. De werkzaamheden die zij verrichten zijn uitvoerend, adviserend maar ook coördinerend van aard. De voordelen van de medewerkers van Aavas zijn:

  • Ervaring: niet alleen up-to-date op de hoogte van de huidige regelingen, maar onze medewerkers denken ook graag mee bij het gehele uitvoeringsproces
  • Kwaliteit: wij stellen de medewerker met de juiste competenties en kennis voor de opdracht beschikbaar
  • Zekerheid: een deskundige medewerker is op het juiste moment beschikbaar
  • Flexibiliteit: u bepaalt de periode en de tijdsduur van de detachering
  • Gemak: u wordt maximaal ontlast zodat u zich bezig kan houden met de dagelijkse werkzaamheden binnen uw organisatie
  • Ook is het goed voor uw bedrijf om nieuwe mensen in uw onderneming te hebben. Zij hebben een verfrissende kijk, komen met nieuwe ideeën en sporen de vaste medewerkers aan.

Hoe werkt het?

Neem gerust contact met ons op wanneer u benieuwd bent wat onze consultants al hebben gedaan en wat zij kunnen betekenen vooor uw organisatie. Op basis van uw wensen en behoeften komen wij met een voorstel op maat.