Nieuws

Dienstverlening Sterk Techniek Onderwijs

30 april 2019

Het succes van het project Sterk Techniek Onderwijs heeft u als Techniekregio grotendeels in eigen hand. U heeft de juiste kennis, de juiste mensen en de motivatie om invulling te geven aan het project, hierbij wilt u niet afgeleid worden door een complexe administratie, of de onzekerheid of u wel aan alle subsidievoorwaarden voldoet.

De dienstverlening van Aavas is gericht op de financiële en juridische uitvoeringsaspecten van uw project, gedurende alle fasen (aanloopfase en transitiefase) van het project.

Aavas heeft voor de techniekregio’s Twente, Deventer e.o, Regio Zwolle en Noord-Oost Overijssel & Zuid-Oost Drenthe een handige begrotingsapplicatie opgesteld. Hiermee hebben de scholen zelf op een makkelijke manier de begroting kunnen opstellen.

Momenteel is Aavas bezig om in opdracht van meerdere techniekregio’s de (financiële) projectorganisatie op te zetten. Aavas richt op een zo efficiënt mogelijke wijze de projectadministratie in en stelt voor de subsidieverantwoording handige formats en tools beschikbaar. Wij ondersteunen Techniekregio’s bij:

  • Indieningsproces subsidieaanvraag
  • Opstellen en toetsen projectbudget
  • Inrichten en/of verzorgen van de projectadministratie
  • Financieel projectmanagement en -control
  • Voorbereiden dossier voor accountantsverklaring
  • Adviesvragen inzake Sterk Techniekonderwijs in het vmbo

Heeft u als Techniekregio of VMBO school interesse in onze dienstverlening, dan willen we onze werkwijze graag aan u toelichten. Voor alle klanten leveren wij maatwerk. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met onze adviseurs.