Nieuws

Nieuw aanvraagtijdvak ESF Duurzame Inzetbaarheid

11 februari 2019

De subsidie ESF Duurzame Inzetbaarheid kan dit jaar van 8 tot en met 12 april 2019 weer worden aangevraagd. Met deze regeling kunnen bedrijven en instellingen kunnen subsidie aanvragen voor een adviseur die hen begeleiding biedt in het kader van Duurzame Inzetbaarheid. De subsidie bedraagt maximaal € 12.500.

Het doel van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014 – 2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid. Werkgevers die advies in willen winnen ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van hun werkenden, kunnen hiervoor een subsidieaanvraag indienen. De projecten kunnen zijn gericht op het:

  • bevorderen van gezond en veilig werken
  • bevorderen van een leercultuur van werkenden
  • stimuleren van interne mobiliteit van werkenden
  • bevorderen van een flexibele werkcultuur

Benieuwd naar hoe u gebruik kunt maken van deze ESF-subsidie voor uw bedrijf of uw klanten? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Aavas werkt samen met een aantal partners op gebied van duurzame inzetbaarheid. Neem daarom ook eens een kijkje bij Rightstyle en Start Werk & Blijf Veilig. Zij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van de projectactiviteiten.