Ons team

Aavas subsidieadvies is in 1998 opgericht en houdt zich bezig met het aanvragen van subsidies op het gebied van onderwijs en arbeidsmarktbeleid.

Onze adviseurs

Het team van Aavas subsidieadvies bestaat uit medewerkers met verschillende achtergronden en disciplines. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat u optimaal geadviseerd wordt, zodat de subsidieaanvraag, de verantwoording en de afhandeling van het project soepel en zonder problemen verlopen. Maak alvast kennis met onze subsidieadviseurs. Onze adviseurs worden ondersteund door medewerkers van de back-office.

Robert Vreijsen

Robert Vreijsen
Directeur / subsidieadviseur
rvreijsen@aavas.nl
06-20327404

Tommy Lammerink

Tommy Lammerink
Directeur / subsidieadviseur
tlammerink@aavas.nl
06-10937178

Dennis Kingma

Dennis Kingma
Subsidieadviseur
dkingma@aavas.nl
06-12894413

Ons bedrijf

Aavas werkt in Nederland voor veel onderwijsinstellingen, gemeenten, arbeidsmarktregio’s en mkb-organisaties. Samen dragen wij een steentje bij aan het arbeidsmarktbeleid in Nederland en de EU. Wij adviseren onze klanten bij het opstellen van subsidieaanvragen, de inrichting en het beheer van de projectadministratie tot en met het opstellen van de einddeclaratie en de begeleiding bij controles door de subsidieverstrekker en/of de accountant. Aavas streeft naar lange termijnrelaties met haar klanten en hanteert een dienstverlening die zich kenmerkt door:

  • Deskundig en betrokken personeel
  • Heldere communicatie (korte lijnen, snelle reactietijd en een vast contactpersoon)
  • Aandacht voor uw organisatie
  • Uitstekende projectverantwoording met maximale resultaten
  • Het volledig ontzorgen bij de aanvraag en verantwoording van uw subsidietraject, afgestemd op uw ondersteuningsvraag

Aavas heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van subsidieadvies. Onze subsidietechnische en inhoudelijke kennis van de regelingen, gecombineerd met ons grote netwerk stellen ons in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans op succes.

Werkwijze

Aavas hanteert de werkwijze Inventariseren, Verwerven, Beheren en Verantwoorden. Kortom een totaalconcept voor uw subsidiebehoefte. Met onze aanpak richten wij ons op de subsidieverplichtingen en de bijbehorende wet- en regelgeving, waardoor de klant zich volledig kan richten op de uitvoering van het project.

Indien u financiering zoekt voor een project of activiteit, neem dan vrijblijvend contact op met onze subsidieadviseurs. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis! Op basis van dit gesprek doen wij een scan naar subsidiemogelijkheden die passen bij uw project en organisatie. Als alle wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, stellen wij voor u een offerte op. We werken op basis van een fixed-price, een percentage van de subsidieopbrengst of op basis van een uurtarief. De keuze voor de wijze van vergoeding ligt geheel bij de klant.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan. Mail gerust naar rvreijsen@aavas.nl voor een open sollicitatie.