Over ons

Snel naar:

Bedrijf

Aavas subsidieadvies is een adviesbureau dat actief is op het gebied van onderwijs en arbeidsmarktbeleid. Aavas levert subsidieadvies en begeleiding bij de uitvoering van complexe (Europese) subsidietrajecten. Onze opdrachtgevers zijn veelal scholen, gemeenten en arbeidsmarktregio’s. Onze werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de subsidiemogelijkheden, het opstellen van de subsidieaanvraag, het inrichten en beheren van de projectadministratie tot het opstellen van de einddeclaratie en de begeleiding bij de controles door de subsidieverstrekker.
Kortom, Aavas adviseert haar klanten van idee tot eindbeschikking. Hierbij krijgt u altijd volledig inzicht in de subsidieopbrengsten en de te verwachte kosten, zonder verrassingen achteraf.

Werkwijze

Aavas hanteert de werkwijze Inventariseren, Verwerven, Beheren en Verantwoorden. De aanpak van Aavas is altijd gericht op het uit handen nemen van de administratieve projectverantwoording. Met deze aanpak richten wij ons op de subsidieverplichtingen en de bijbehorende wet- en regelgeving, waardoor de klant zich volledig kan richten op de uitvoering van het project. Wanneer de subsidieverstrekker een controle uitvoert, zal Aavas deze controle begeleiden om samen met de klant het maximale subsidieresultaat te behalen.

Kennismaking

Indien u financiering zoekt voor een project of activiteit, neem dan vrijblijvend contact op met onze subsidieadviseurs. We nodigen u graag uit voor een eerste kennismaking om een toelichting te geven op de activiteit, het idee of de investering waarvoor u financiering zoekt. Op basis van deze toelichting doen wij een onderzoek naar de relevante subsidiemogelijkheden die passen bij het project.

Offerte

Als alle wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, stellen we een offerte voor u op. Doordat we tijdens de kennismaking doorvragen naar de exacte wensen en hierbij de relevante subsidiemogelijkheden in kaart hebben gebracht kunnen we een goede calculatie maken. Ook wordt in de offerte onze exacte werkwijze voor het project uitgelegd, zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld krijgt wie wat precies gaat doen. We werken op basis van een fixed-price, een percentage van de subsidieopbrengst of op basis van een uurtarief. De keuze voor de wijze van vergoeding ligt geheel bij de klant.

Ons team

Aavas subsidieadvies heeft een team van 6 medewerkers die elkaar aanvullen en stimuleren om het beste product voor onze klanten neer te zetten. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en kennis van de bestaande subsidieregelingen. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat de subsidieaanvraag, de projectadministratie en de afhandeling van het project soepel en zonder problemen verloopt.

De subsidieadviseurs van Aavas hebben uitgebreide ervaring met het (inhoudelijk) inrichten van de projectorganisatie en coachen in de toepassing van de best mogelijke eenvoudige verantwoordingswijzen.

Robert Vreijsen

Robert Vreijsen
Directeur / subsidieadviseur
rvreijsen@aavas.nl
06-20327404

Tommy Lammerink

Tommy Lammerink
Directeur / subsidieadviseur
tlammerink@aavas.nl
06-10937178

Dennis Kingma

Dennis Kingma
Subsidieadviseur
dkingma@aavas.nl
06-12894413

Tijs Wiefferink

Tijs Wiefferink
Subsidieadviseur
twiefferink@aavas.nl
06-47319875

Joep Löbker

Joep Löbker
Medewerker subsidies
jlobker@aavas.nl
06-11918803

Roel Lankheet

Roel Lankheet
Junior medewerker subsidies
rlankheet@aavas.nl
06-13217747

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan. Mail gerust naar rvreijsen@aavas.nl voor een open sollicitatie.