Werkwijze

Aavas hanteert de werkwijze Inventariseren, Verwerven, Beheren en Verantwoorden.

Onze aanpak

De aanpak van Aavas is altijd gericht op het zoveel mogelijk uit handen nemen van de werkzaamheden die komen kijken bij het inventariseren van de subsidiemogelijkheden, het opstellen van de subsidieaanvraag en de verantwoording van uw subsidietraject. Met deze aanpak richten wij ons op de subsidieverplichtingen en de bijbehorende wet- en regelgeving, waardoor de klant zich volledig kan richten op de uitvoering van het project. Wanneer de subsidieverstrekker een controle uitvoert, zal Aavas deze controle begeleiden om samen met de klant het maximale subsidieresultaat te behalen.

Kennismaking

Indien u financiering zoekt voor een project of activiteit, neem dan vrijblijvend contact op met onze subsidieadviseurs. We nodigen u graag uit voor een eerste kennismaking om een toelichting te geven op de activiteit, het idee of de investering waarvoor u financiering zoekt. Op basis van deze toelichting doen wij een onderzoek naar de relevante subsidiemogelijkheden die passen bij het project.

Offerte

Als alle wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, stellen we een offerte voor u op. Doordat we tijdens de kennismaking doorvragen naar de exacte wensen en hierbij de relevante subsidiemogelijkheden in kaart hebben gebracht kunnen we een goede calculatie maken. Ook wordt in de offerte onze exacte werkwijze voor het project uitgelegd, zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld krijgt wie wat precies gaat doen en u niet voor verrassingen komt te staan! We werken op basis van een fixed-price, een percentage van de subsidieopbrengst of op basis van een uurtarief. De keuze voor de wijze van vergoeding ligt geheel bij u als klant en is afhankelijk van de werkzaamheden die wij voor u mogen verrichten.

 

Over ons 6