Nieuws

Regelhulp financieel CV

06 mei 2019

Zoekt u een nieuwe werknemer? Of zoekt u een nieuwe baan? Werkgevers en werkzoekenden kunnen hierbij gebruik maken van de Regelhulp financieel CV.

Deze regelhulp van het Ministerie van SZW maakt inzichtelijk welke (aantrekkelijke) financiële regelingen op de kandidaat van toepassing zijn.

Als u werkgever bent, kunt u voor sommige werknemers gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen. Werkgevers kunnen vaak aanspraak maken op subsidies als zij iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen, maar het is niet altijd duidelijk om welke regelingen het precies gaat. Met deze regelhulp bepaalt u of dat kan en hoe hoog uw voordeel is.

Als u een nieuwe baan zoekt, kan uw werkgever mogelijk gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen als hij u in dienst neemt. Deze regelhulp laat u zien of dat zo is. Aan het eind kunt u een persoonlijke brief maken met een overzicht van de voordelen. Deze brief is uw financieel CV en kunt u bijvoorbeeld meesturen met uw sollicitatie.

Voor meer informatie klik hier.